English version Version Français Bulgarian Version

Cerere de oferta Contact
  Despre Prym  
 Produse   Catalog   Utilaje   Stiri si evenimente   Cariere   Contact   
 
Despre Prym
 

Istoric

Prym este cea mai veche companie detinuta de o familie si este cunoscuta de aproape 400 de ani pentru produsele din metal de cea mai buna calitate, incepand de la ace de cusut pana la componente electro mecanice. In zilele noastre compania angajeaza mai mult de 4.000 de oameni in lume, si inca isi are sediul in orasul Rhineland din Stolberg.

Inainte de jumatatea secolului al-19-lea, inventatorii se straduiau sa gaseasca modalitatea cea mai buna de fixare-prindere a capselor. Mai bine de 100 de cereri de patentari-autorizatii au fost completate, dar nici una dintre ele nu a avut un raspuns pozitiv. Intr-un final, Hans Prym a venit cu idea de a insera o sarma din bronz inoxidabil in forma de arc dublu elastic in partea de sus a capsei. Au trecut o suta de ani de atunci si inca se mai foloseste acest sistem.

In prezent firma Prym are sucursale pe toate continentele iar in 6 Mai 2004 a fost inaugurata Prym Fashion si in Romania unde oferim un pachet special de servicii, comandate pentru diferite segmente de piata:

moda, imbracaminte pentru copii, uniforme si echipamente de protectie, activitati sportive, blugi, articole cu aplicatie tehnica.

Deviza noastra

Obiectivul nostru este sa oferim in lume cea mai buna solutie pentru fermoare si sisteme de prindere (capse, riveti, nasturi blugi, ocheti) pentru industria textila - ehipamente/imbracaminte. Ne vom ajuta clientii sa fie siguri de succesul lor.

Serviciile noaste

Oferim clientilor nostri o gama larga de servicii colaterale. Specialistii nostrii detin o vasta experienta a modalitatii de utilizare corecta si eficienta a produselor. Serviciul nostru cuprinde si suport post vanzare pentru a da siguranta reusitei clientilor nostrii . Asigurarea unui proces de perfectionare al productiei cum ar fi procesul de control statistic si raportari de productie, garanteaza aplicarea eficienta si in siguranta a produselor. Si daca lucrurile nu decurg bine tehnicienii nostri sunt la dispozitia clientilor chiar la locul de productie.Copyright © 2004-2017 Prym Fashion Romania
 
Mercerie-Pasmanterie.ro
Pasmanterie-Mercerie.ro