Jurnal slabire.

5 instrumente care te pot ajuta să slăbești mai ușor

My Storage: Junk Journal Papers

Această aplicație te ajută să-ți controlezi dieta și să mănânci mai sănătos, făcând mai ușoară urmărirea alimentației. Designul este optimizat pentru ca intrările în jurnal să se facă rapid, cu 1 singur clic, oferindu-ți sugestii de alimente recente.

pierdere în greutate lititz pa

Baza de date deja încorporată jurnal slabire mii de produse alimentare și, dacă nu le găsești pe cele dorite, poți adăuga ușor altele.

NOTĂ: Această aplicație poate fi descărcată gratuit și este susținută prin reclame. O poți folosi în mod gratuit atât timp cât dorești. Reclamele pot fi înlăturate contra cost, ceea ce va activa și funcții suplimentare.

Doar actiuni diferite duc la rezultate diferite!

Design simplu și puternic: Aplicația se deschide direct în ecranul principal, la cea mai recentă masă, pentru că aceasta este funcția pe care o vei utiliza cel mai des. Designul permite adăugarea ușoară și intuitivă a intrărilor.

pierdere în greutate de peste 30 de ani

Intrare cu o singură atingere și sugestii personalizate: Cele mai frecvente produse alimentare pot fi selectate imediat. Începând cu a doua zi, produsele tale recente sunt sugerate pentru că este posibil să mănânci frecvent aceleași alimente.

Categories

Conectarea nu este necesară: Nu sunt necesare date personale sau informații de contact. Mii de produse sunt deja în baza de date: Majoritatea alimentelor oferă informații precise despre porții, calorii, carbohidrați, proteine și grăsimi.

Suport offline complet: Nu este nevoie de conexiune la internet. Este ușor să faci intrări precise: Poți introduce cu precizie cantitatea exactă folosind un glisor.

dr lindsey pierdere în greutate baltimore

Rapoarte zilnice: Folosind jurnal slabire, poți deschide direct jurnalul, care afișează rezumatul zilei tale. Aici poți comuta între calorii, proteine și carbohidrați, apăsând pe triunghiul mic. Ține evidența obiectivelor tale: După introducerea obiectivelor personale, poți folosi raportul săptămânal pentru a vedea tendințele tale.

Mementourile personale te ajută să respecți regimul: Ele sunt un ajutor convenabil pentru completarea jurnalului, după fiecare masă sau la sfârșitul zilei.

  • 5 instrumente care te pot ajuta să slăbești mai ușor | Centrul Medical Superfit
  • Cum să eliminați grăsimea din armpits

Este o idee bună să verifici dacă informațiile din baza de date sunt aceleași cu informațiile de pe ambalajul produsului; valoarea nutritivă a alimentelor fluctuează în timp și în funcție de marcă. Discută despre obiectivele tale cu medicul tău sau specialistul în nutriție.

Mai multe alimente în baza de date.

Account Options

Trimiterea prin e-mail a unei copii a jurnalului. Mai multe opțiuni de configurare, inclusiv posibilitatea de a adăuga până la 8 mese separate pe zi.

nascar pierde greutatea

Descarcă acum și bucură-te de aplicație. Afișați mai mult.

  1. Jurnal de slabire « La Dieta
  2. Stai în sus pierdeți grăsimea burtă
  3. Jurnalul alimentar te ajuta sa slabesti
  4. Tummy folie pentru a pierde în greutate
  5. Sa slabesti un numar mai mare de kilograme,nu e usor.
  6. Există însă o serie de instrumente care îi pot ajuta pe cei ce doresc să piardă kilogramele în plus, motivându-i în atingerea obiectivului lor.
  7. Jurnalul alimentar - OBLIGATORIU daca vrei sa slabesti - Cursuri de Sanatate

Citițiși